Transport & Distributie

Transport zit in ons DNA. Sinds 1902 zijn wij al actief in de logistiek. Wat begon met paard en wagen is nu uitgegroeid tot een indrukwekkend wagenpark wat voldoet (en veelal overstijgt) aan de laatste milieu en veiligheidseisen. Wij verzorgen transport en distributie binnen de Benelux vanuit onze centraal gelegen cross-dock locatie in Veenendaal.

Uw producten binnen 24 uur geleverd

In Nederland en het grootste gedeelte van België leveren wij op werkdagen altijd binnen 24 uur bij uw klant. Dat houdt in van het moment dat wij de goederen bij u ophalen tot het moment dat uw klant de zending ontvangt. Vandaag opgehaald is morgen geleverd. Zo hoeven uw klanten nooit lang te wachten op hun bestelde goederen.

Tevens worden uw producten geleverd met voertuigen die voldoen (en overstijgen) aan de laatste milieu en veiligheidseisen. Zo zijn al onze vrachtwagens zijn voorzien van Euro 6 motoren, hebben de laatste geavanceerde veiligheidssystemen en zijn uitgerust met intelligente dashcams. Daarnaast zijn wij een representatieve vervoerder die investeert in kwaliteit, betrouwbaarheid en personeel. En dat merkt u en uw klanten.

Wij werken via een online portaal waar u zelf uw zendingen aan kunt melden. Dit kan per zending maar ook in bulk door een document aan te leveren. Vaak kunnen wij uw software koppelen aan ons TMS. Waardoor het aanmelden van uw zendingen een kwestie van enkele minuten wordt.

Uw klanten kunnen uw zendingen ten alle tijden volgen via ons Track & Trace systeem. Wij bieden u de mogelijkheid om de eindontvanger een mail te laten ontvangen met een indicatie van de levertijd. Deze wordt de dag voor levering verstuurd. De verwachte levertijd wordt real-time bijgewerkt wanneer de chauffeur onderweg is.

Logistieke oplossingen op maat

Wij bieden maatwerk oplossingen aan binnen logistiek en willen u zoveel mogelijk werk en zorgen wegnemen. Hieronder een overzicht van onze competenties:

Fijnmazige distributie door de Benelux – enkele pallet zendingen tot aan grote partijen.

Volle vrachten – Wij regelen ook volledige ladingen van A naar B.

Vervoer van gevaarlijke stoffen – ADR vervoer vereist extra aandacht en verloopt volgens speciale richtlijnen.

Pendelvrachten – meerdere vrachten op dezelfde dag tussen 2 locaties

Sneltransport – Voor al uw spoedzendingen binnen de Benelux. Same day delivery.

Dedicated vervoer – transport in uw eigen huisstijl en specifiek voor uw vervoersdoeleinden.

Tijdsleveringen – Specifieke tijden waarop geladen of gelost dient te worden? Geen probleem. Dit kunt u tijdens het aanmelden van uw zending aangeven.

Track & Trace – Uw klanten kunnen ten alle tijden zien wanneer ze de zending kunnen verwachten via Mijnbezorgtijd.nl.

Wij bieden transport voor de volgende eenheden:

Pallets (europallets, wegwerppallets, blokpallets, Düsseldorf mini pallets)

IBC Containers

Rolcontainers

Pakketten (op aanvraag)

Mocht u specifieke vragen hebben of andere wensen? Dan kunt u deze natuurlijk altijd aan ons stellen. Wij bieden maatwerkoplossingen voor onze klanten. Onderaan de pagina of via ons contact formulier kunt u direct contact met ons opnemen. 

Internationaal Transport buiten Benelux & Opslag

We verzorgen ook internationaal transport. Binnen de Benelux werken we met onze eigen wagens. In België komen we iedere dag en in Luxemburg wekelijks. In de rest van Europa en wereldwijd werken we samen met onze vaste, betrouwbare partners.

Daarnaast verzorgen wij ook opslag voor onze klanten. Wij beschikken over 2 locaties centraal gelegen in Nederland waar wij dit voor onze klanten kunnen verzorgen. In Veenendaal (aan de A12) staat onze cross-dock locatie met opslag capaciteit. Verder hebben wij ook een locatie in Rhenen (vlakbij de A15) die zich uitsluitend richt op de opslag van goederen. Hier kunt u meer over onze warehousing en opslag diensten lezen.

Onze vervoerscondities

Onze vervoerscondities kunt u terug vinden op deze pagina.

Volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn om op de hoogte te blijven van onze laatste ontwikkelingen.

Over Van Veldhuizen Logistiek
Van Veldhuizen Logistiek is al sinds 1902 actief in het transport en is een echt familie bedrijf. Wat aan het begin van de vorige eeuw begon met paard en wagen, is nu een groot professioneel bedrijf met een indrukwekkend wagenpark gevestigd in het centraal gelegen Veenendaal. Door onze verregaande kennis op het gebied van transport, bieden wij een breed pakket aan logistieke diensten zoals koeriersdiensten, dedicated transport en warehousing. Maar onze kracht zit wel in het distributietransport door de Benelux met eigen wagens, waarbij betrouwbaarheid en kwaliteit voorop staat. Daarnaast groeien wij steeds meer in opslag van goederen. 

Home » Transport » Transport & Distributie

Wat we doen