Dedicated Transport

Sommige transporten zijn specialistisch of vragen om exclusief maatwerk waarvoor we ‘dedicated transport’ leveren.

Wanneer uw organisatie contractvervoer benodigd wat op structurele basis verreden moet worden, dan is dedicated transport een uitkomst. Op deze manier heeft u niet de lasten van een eigen wagenpark en hoeft u geen extra personeel aan te nemen. U besteed uw logistieke zaken volledig aan ons uit.

Contract vervoer (dedicated transport) is logistiek op maat gemaakt, wat speciaal aansluit op uw bedrijf. Wij zetten onze eigen voertuigen in, exclusief voor een specifieke opdracht. Hier ontzorgen wij u in uw transportbehoefte en richten wij ons volledig op uw wensen en vervoersopdrachten.

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden die wij hebben voor dedicated transport? Stuur ons dan een email om te vragen naar de mogelijkheden. Klik op de knop hieronder.

Wat we doen

Transport

We bieden verschillende vormen van transport. Zowel nationaal als internationaal bent u aan het juiste adres.

Lees meer

Value Added Logistics

We brengen uw product van a naar b. Daarnaast bieden we een aantal extra diensten aan, zo ontzorgen wij u in uw logistieke stromen.

Lees meer

Warehousing & Opslag

In Veenendaal en Rhenen beschikt Van Veldhuizen Logistiek over uitstekende opslag & warehousing mogelijkheden. Vanaf deze locaties hebben wij alle tools in huis om uw inslag, opslag, uitslag, crossdocking, voorraadmanagement en orderpicking uit handen te nemen. 

Lees meer