Warehousing & Opslag

In Veenendaal en Rhenen beschikt Van Veldhuizen Logistiek over uitstekende opslag & warehousing mogelijkheden. Vanaf deze locaties hebben wij alle tools in huis om uw inslag, opslag, uitslag, crossdocking, voorraadmanagement en orderpicking uit handen te nemen. 

UW WAREHOUSING, WIJ REGELEN HET.

Alle soorten warehousing zijn mogelijk bij Van Veldhuizen Logistiek. Onze opslag locaties zijn goed georganiseerd en u heeft altijd inzichtelijk welke goederen en de hoeveelheid goederen u bij ons in opslag heeft. Wij werken met moderne scanners, die ervoor zorgen dat de administratie up-to-date is.

  Altijd inzichtelijk wat en hoeveel u bij ons heeft opgeslagen. 

  Direct leveren naar uw klanten – Binnen 24 uur door heel Nederland.  

  Altijd uw vaste contactpersonen binnen ons bedrijf. 

  Uw gehele logistieke proces van A tot Z geregeld.

 

 

 

DISTRIBUTIE VAN UW GOEDEREN

Uw eindproduct is aanwezig in onze opslagcapaciteit. Vanaf daar naar de eindgebruiker heeft het product nog een lange weg te gaan. Orderpicken, gereedmaken, verpakken, verzendklaar maken (toevoegen van adreslabel en pakbon) en klaarzetten voor vervoer: we regelen het allemaal met ons eigen wagenpark! Zo heeft u volledig grip op uw logistieke zaken. 

Tevens zijn onze opslaglocaties centraal gelegen. Onze warehouse in Rhenen ligt vlak bij de A15 en onze warehouse in Veenendaal ligt aan de A12. Hier vandaan kunnen wij uw klanten zo goed mogelijk bereiken. 

 

CONTACT OPNEMEN

Ons doel is om u op logistiek gebied zoveel mogelijk te ontzorgen. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van opslag en transport? Dat kan zowel telefonisch als per mail. 

   

Contact

 

Telefoon

0318 – 510 165

 

Direct antwoord. Iedere werkdag
bereikbaar van 08:00 tot 20:00.

e-mail

warehouse@vanveldhuizenlogistiek.nl

 

 

Adres

Kazemat 39, 3905 NR – Veenendaal
Remmerden 132, 3911 TZ – Rhenen