Word Vrachtwagen Chauffeur!

Heb jij affiniteit in de logistiek en wil jij graag vrachtwagenchauffeur worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen jou om jouw ambities om te zetten in werkelijkheid. Hoe? Lees snel verder.

Meerdere chauffeurs gingen jou voor

Een groot aantal chauffeurs die werkzaam zijn bij ons zijn jou voor gegaan. Bij Van Veldhuizen Logistiek krijg je de mogelijkheid om je rijbewijs (C & CE) te behalen! Zo zijn er verschillende trajecten tot vrachtwagenchauffeur mogelijk bij ons.

Daarnaast krijg je ook een mentorchauffeur toegewezen. Deze weet precies waar jij doorheen bent gegaan en kan je daarom ook goed helpen om je doel te bereiken. 

Wat wij jou bieden

Tijdens je opleiding bij ons kan je het volgende verwachten:

Omscholingstraject in combinatie met een functie bij Van Veldhuizen Logistiek 
Goed materieel
Persoonlijke begeleiding
Een rijbewijs C, CE en Code 95
Baangarantie
Doorgroei mogelijkheden
Werken binnen een familiebedrijf van meer dan 120-Jaar!

Wie ben jij?

Het belangrijkste is dat jij het helemaal ziet zitten om vrachtwagenchauffeur te worden. Wij zoeken namelijk gemotiveerde mensen die graag zichzelf ontwikkelen. Verder voldoe je aan de volgende voorwaarden:

Je hebt een B-Rijbewijs
Je wilt fulltime gaan werken
Affiniteit met transport en logistiek
Je woont in een straal van 20 kilometer rondom Veenendaal
Je hebt een klantvriendelijke houding

 

Wat je gaat doen tijdens je opleiding

Als vrachtwagenchauffeur zijnde is geen dag hetzelfde. Je komt op de mooiste plekken in heel Nederland en België. We bieden jou een persoonlijk traject aan om je vrachtwagenrijbewijs via ons te behalen. Er zijn verschillende trajecten bij ons mogelijk tijdens je opleiding tot chauffeur: 

Je gaat bij ons aan de slag als Logistiek Medewerker terwijl je het rijbewijs behaald

Of; Je begint als chauffeur op het bakwagen busje
waar je met een B-rijbewijs op mag rijden

Of; Je kan blijven werken bij je huidige werkgever,
wanneer je het  vrachtwagen rijbewijs hebt behaald, kom je direct bij ons in dienst.
   
  Het traject hangt af van de beschikbaarheid per functie. 

 

Wij werken intensief samen met rijscholen die jou gaan helpen met het behalen van je rijbewijs. Verder word je ook vanuit Van Veldhuizen Logistiek begeleid om dit traject zo goed mogelijk te laten verlopen.

Wat je gaat doen na je opleiding

Wanneer je het rijbewijs hebt behaald stroom je bij ons in als vrachtwagenchauffeur. Je gaat dan volwaardig meedraaien als distributie chauffeur.

Je dag begint in de ochtend, waarbij je van onze standplaats in Veenendaal vertrekt naar diverse adressen in de Benelux. Jouw wagen is al voorgeladen en voorzien van een elektrische pompwagen. Wij vervoeren voornamelijk pallets, dus daarmee wordt lossen een fluitje van een cent. Het enige wat je hoeft te doen aan het begin van je rit, is alles controleren inloggen in je boordcomputer.

Tijdens je rit kan je rekening houden met 15 tot 20 stops, waar je voornamelijk levert aan bedrijven. Onze planning staat de gehele rit voor jou klaar om te helpen, waar nodig. Verder is het mogelijk om de avond voor je rit, via ons chauffeursportaal, in te zien hoe jouw werkdag voor de volgende dag eruit komt te zien. Dan moet je denken aan je vertrektijd, welke stops en tevens ook een indicatie hoe lang de rit duurt. Over het algemeen kom je gewoon iedere dag terug op onze standplaats in Veenendaal. Kortom: een prachtige functie, met goed materieel, waarbij geen dag hetzelfde is!

Ik wil mij aanmelden!

Heb jij interesse? Klik dan snel hieronder op de rode button en stuur ons een email met je CV en waarom je graag vrachtwagen chauffeur wilt worden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen en een eventueel traject te bespreken.

 

Over Van Veldhuizen Logistiek

Van Veldhuizen Logistiek is al sinds 1902 actief in het transport en is een echt familie bedrijf. Wat aan het begin van de vorige eeuw begon met paard en wagen, is nu een groot professioneel bedrijf met een indrukwekkend wagenpark. Door onze verregaande kennis op het gebied van transport, bieden wij een breed pakket aan logistieke diensten zoals koeriersdiensten, dedicated transport en warehousing. Maar onze kracht zit wel in het distributietransport door de Benelux met eigen wagens, waarbij betrouwbaarheid en kwaliteit voorop staat. Daarnaast groeien wij steeds meer in opslag van goederen. 

Volg ons op Instagram

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Van Veldhuizen Logistiek (@vanveldhuizenlogistiek)

 

Home » Word Vrachtwagen Chauffeur!

Wat we doen