Word Vrachtwagen chauffeur!

Heb jij affiniteit in de logistiek en wil jij graag vrachtwagenchauffeur worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen jou om jouw ambities om te zetten in werkelijkheid. Hoe? Lees snel verder.

Meerdere chauffeurs gingen jou voor

Een groot aantal chauffeurs die werkzaam zijn bij ons zijn jou voor gegaan. Bij Van Veldhuizen Logistiek krijg je de mogelijkheid om je rijbewijs (C & CE) te behalen! Dit kan in combinatie met je huidige functie of met een functie binnen onze organisatie. Zo zijn er verschillende trajecten tot vrachtwagenchauffeur mogelijk bij ons.

Wat wij jou bieden

Tijdens je opleiding bij ons kan je het volgende verwachten:

Omscholingstraject in combinatie met je huidige baan is mogelijk
Omscholingstraject in combinatie met een functie bij Van Veldhuizen Logistiek is mogelijk
Goed materieel
Persoonlijke begeleiding
Een rijbewijs C, CE en Code 95
Baangarantie
Doorgroei mogelijkheden

Wie ben jij?

Het belangrijkste is dat jij het helemaal ziet zitten om vrachtwagenchauffeur te worden. Wij zoeken namelijk gemotiveerde mensen die graag zichzelf ontwikkelen. Verder voldoe je aan de volgende voorwaarden:

Je hebt een B-Rijbewijs
Je wilt fulltime gaan werken
Affiniteit met transport en logistiek
Je woont in een straal van 20 kilometer rondom Veenendaal
Je hebt een klantvriendelijke houding

Wat je gaat doen tijdens je opleiding

Als vrachtwagenchauffeur zijnde is geen dag hetzelfde. Je komt op de mooiste plekken in heel Nederland en België. We bieden jou een persoonlijk traject aan om je vrachtwagenrijbewijs via ons te behalen. Dit kan met een functie binnen onze organisatie, of bij je huidige werkgever. Wij werken intensief samen met rijscholen die jou gaan helpen met het behalen van je rijbewijs. Verder word je ook vanuit Van Veldhuizen Logistiek begeleid om dit traject zo goed mogelijk te laten verlopen.

Ik wil mij aanmelden!

Heb jij interesse? Klik dan snel hieronder op de rode button en stuur ons een email met je CV en waarom je graag vrachtwagen chauffeur wilt worden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen en een eventueel traject te bespreken.

Over Van Veldhuizen Logistiek

Van Veldhuizen Logistiek is al sinds 1902 actief in het transport en is een echt familie bedrijf. Wat aan het begin van de vorige eeuw begon met paard en wagen, is nu een groot professioneel bedrijf met een indrukwekkend wagenpark. Door onze verregaande kennis op het gebied van transport, bieden wij een breed pakket aan logistieke diensten zoals koeriersdiensten, dedicated transport en warehousing. Maar onze kracht zit wel in het distributietransport door de Benelux met eigen wagens, waarbij betrouwbaarheid en kwaliteit voorop staat. Daarnaast groeien wij steeds meer in opslag van goederen. 

Volg ons op Instagram

Home » Word Vrachtwagen chauffeur!

Wat we doen

Transport

We bieden verschillende vormen van transport. Zowel nationaal als internationaal bent u aan het juiste adres.

Lees meer

Value Added Logistics

We brengen uw product van a naar b. Daarnaast bieden we een aantal extra diensten aan, zo ontzorgen wij u in uw logistieke stromen.

Lees meer

Warehousing & Opslag

In Veenendaal en Rhenen beschikt Van Veldhuizen Logistiek over uitstekende opslag & warehousing mogelijkheden. Vanaf deze locaties hebben wij alle tools in huis om uw inslag, opslag, uitslag, crossdocking, voorraadmanagement en orderpicking uit handen te nemen. 

Lees meer